Bintang Reborn Rich Menikah: ‘Menunggu Calon Buah Hati!’ – Apa Aja Ada

eKiosPulsa.com, Magetan – Bintang Reborn Rich Menikah: ‘Menunggu Calon Buah Hati!’ – Apa Aja Ada #Bintang #Reborn #Rich #Menikah #Menunggu #Calon #Buah #Hati #Apa #Aja #Ada

Bintang Reborn Rich Song Joong Ki mengumumkan bahawa dia telah berkahwin dengan teman wanitanya, Katy Louise Sanders. Melaporkan dari Soompi, bintang Reborn Rich mengumumkan berita gembira itu melalui fancafepada 30 Januari tahun lalu.

‘Saya telah berjanji untuk meneruskan hidup saya dengan Katy Louise Sanders, yang telah menemani dan menyokong saya sepanjang masa. Katy adalah orang yang baik, dan saya menjadi orang yang baik terima kasih kepada Katy.”

Dalam suratnya, Joong Ki juga mengumumkan bahawa dia sedang menunggu bakal bayinya.

“Kami mengimpikan untuk mempunyai keluarga yang bahagia. Kami telah berjanji dan mengusahakan janji-janji itu antara satu sama lain. Dan sekarang, dan kami gembira kerana kehidupan baru telah datang kepada kami.”

“Dan hari ini, kerana cinta antara satu sama lain, kami dalam perjalanan pulang selepas mendaftarkan perkahwinan kami untuk memulakan hidup baru sebagai suami isteri.”

Tidak lupa, Song Joong Ki turut mengucapkan terima kasih kepada peminatnya yang sentiasa menyokong kerjayanya selama ini

“Saya akan terus bekerja keras sebagai pelakon dan individu yang bertanggungjawab dan bersemangat.” dia tutup.

Anda boleh menikmati drama Song Joong Ki seperti Reborn Rich dengan sarikata Indonesia atau Inggeris hanya melalui Viu.

Peluang Perniagaan Baucar Viu, Permainan dan Baucar Digital

eKiosPulsa.com membuka peluang untuk anda menjadi Agen baucar televisyen langganan seperti baucar Viu, Sushiroll, Disney+, YouTube Premium, Genflix, baucar Google Play, diamond FreeFire, Garena, PUBG Mobile, Call Of Duty: Mobile, diamond Mobile Legends, Arena Of Valor, baucar Steam, Lyto, dsb.

Bukan sahaja berniaga baucar permainan, anda juga boleh berniaga

PPOB, perniagaan tiket perjalanan, perniagaan kredit internet, dll. Semua perkhidmatan perniagaan adalah dalam eKiosPulsa.com.

__________

Mengenai Perniagaan PPOB eKiosPulsa.com Lengkap

eKiosPulsa.com ialah platform paling lengkap dan terbaik untuk perkhidmatan keuangan digital dan perniagaan PPOB di Indonesia. Perniagaan tiket di eKiosPulsa.com sangat menguntungkan. Anda boleh menjual tiket kapal terbang, kereta api, kapal PELNI dan bas AKAP dengan keuntungan yang besar. Tiada risiko dan modal kecil untuk perniagaan PPOB dan perniagaan kredit eKiosPulsa.com. Menjadi Kaunter Kedai Moden eKiosPulsa.com akan meningkatkan tahap anda untuk menjadi usahawan digital.

Mengapa berniaga PPOB eKiosPulsa.com?

Perniagaan PPOB eKiosPulsa.com adalah penyelesaian perniagaan untuk rakyat Indonesia yang ingin mempunyai perniagaan pembayaran PPOB; perniagaan kredit murah; kapal terbang, kereta api, bas AKAP, perniagaan tiket perjalanan kapal PELNI; tambah nilai perniagaan Gopay, OVO, DANA, LinkAja, eKiosPulsa.com, dll.; perniagaan ekspedisi; perniagaan baucar permainan yang murah dan lengkap; perkhidmatan pemindahan uang, dsb.

  • Sistem perniagaan PPOB yang mudah dijalankan sebagai perniagaan utama atau perniagaan sampingan.
  • Komisen dan bonus yang menguntungkan daripada perniagaan PPOB, perniagaan kredit, perniagaan tiket perjalanan, perniagaan baucar permainan, perniagaan ekspedisi, dll.
  • Urus niaga dan pemindahan uang boleh dibuat menggunakan EDC eKiosPulsa.com.
  • Tiada obligasi atau sasaran transaksi, lebih banyak transaksi pelanggan lebih besar pendapatan bonus yang diterima.

#Bintang #Reborn #Rich #Menikah #Menunggu #Calon #Buah #Hati #Apa #Aja #Ada Bintang Reborn Rich Menikah: ‘Menunggu Calon Buah Hati!’ – Apa Aja Ada

Sumber : www.fastpay.co.id