Mau integrasikan eKiosPulsa.com ke website tapi bingung caranya? Cek Artikel ini! – eKiosPulsa.com.com

eKiosPulsa.com, Magetan – Mau integrasikan eKiosPulsa.com ke website tapi bingung caranya? Cek Artikel ini! – eKiosPulsa.com.com #Mau #integrasikan #eKiosPulsa.com #website #tapi #bingung #caranya #Cek #Artikel #ini #eKiosPulsa.com.com

blog20

Hello rakan eKiosPulsa.com!

Perniagaan dalam talian adalah salah satu pilihan perniagaan yang paling popular pada masa kini. Semua bidang perniagaan mula berhijrah dari luar talian kepada dalam talian. Perniagaan dalam talian sememangnya lebih mudah dan murah serta boleh mencapai pasaran yang lebih luas. Semua orang boleh berniaga secara online. Apabila memulakan perniagaan dalam talian, sudah tentu anda memerlukan laman web untuk membina penjenamaan, meningkatkan kepercayaan pelanggan dan sebagai medium transaksi.

Untuk memudahkan transaksi pembayaran melalui laman web, anda harus menggunakan gerbang pembayaran atau pemproses pembayaran. eKiosPulsa.com boleh menjadi salah satu pilihan anda kerana selain menawarkan Payment Gateway dengan kos yang paling rendah, eKiosPulsa.com juga mempunyai perkhidmatan lengkap yang boleh menyokong transaksi dalam talian di laman web anda.

Payment gateway atau pemproses pembayaran dalam era digital hari ini sangat penting untuk memudahkan pembeli anda membuat transaksi dalam talian. Dengan menggunakan perkhidmatan ini, pembeli anda diberi banyak pilihan kaedah pembayaran seperti VA (Akaun Maya), Kad Kredit, QRIS, COD, Ansuran tanpa Kad Kredit untuk membayar melalui Indomart atau Alfamart dan banyak lagi.

Apa sahaja produk yang anda jual, sama ada dalam bentuk barangan fizikal (pakaian, elektronik, gajet, dll.) atau barangan digital (e-book, perisian, dll.). Pelanggan anda akan memilih untuk menggunakan gerbang pembayaran untuk membuat transaksi lebih mudah dan selamat. Begitu juga dengan anda sebagai pemilik perniagaan, kelebihannya ialah apabila pembeli yang berjaya membuat pembayaran ia secara automatik akan mencetuskan sistem sedia ada untuk memproses transaksi.

eKiosPulsa.com menyedari bahawa tidak semua orang boleh menyepadukan gerbang pembayaran ke dalam tapak web, jadi kami mempunyai ekosistem yang boleh menjadi penyelesaian untuk anda.

Marketbiz ialah syarikat agensi digital yang merupakan sebahagian daripada ekosistem eKiosPulsa.com. Pasukan Marketbiz profesional boleh membantu anda untuk menyepadukan sistem gerbang pembayaran eKiosPulsa.com ke dalam Laman Web / Aplikasi / Kedai Dalam Talian anda. Selain itu, marketbiz sedia membantu anda membina sistem laman web dalam talian seperti MLM, Marketplace, Reseller dan CRM.

Berapa lama ia berfungsi?
Proses penyepaduan gerbang pembayaran benar-benar bergantung pada skrip atau kod tapak web yang digunakan. Julat kerja minimum ialah 1 minggu.

Berapa kosnya?
Sila rujuk keperluan anda dengan kami. Untuk maklumat lanjut dan perundingan sila hubungi kami dengan mengklik pautan berikut

#Mau #integrasikan #eKiosPulsa.com #website #tapi #bingung #caranya #Cek #Artikel #ini #eKiosPulsa.com.com Mau integrasikan eKiosPulsa.com ke website tapi bingung caranya? Cek Artikel ini! – eKiosPulsa.com.com

Sumber : blog.ipaymu.com